Post by ghorunaportio on Feb 15, 2022 0:11:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ninja Tobu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ninja Tobu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code mnogo dragulja ▞▞▞
▞▞▞ Ninja Tobu 2022 version ▞▞▞
Dobra ninja igra
NEMOJTE KUPITI NIŠTA NIKAD NA OVOJ IGRI. Ja sam normalan igrač koji traži ležernu igru, zar ne? Gledam ovu igru i uživam u njoj. potrošio oko funte na to. kasnije pogledam svoju povijest kupovine. ukrali su 100+ funti s mog računa, i to nije bila dvostruka naplata, jer se to dogodilo više puta u više dana, čak i danima kada sam deinstalirao igru. ovo je ozbiljan problem i nitko ne bi trebao koristiti ovu aplikaciju
Najgora igra ikad
Ninja Tobu Akční okz
Iskreno, svidjela mi se ova igra kad sam je prvi put instalirala i svidjelo mi se igrati je. Sve dok nisam primijetio da bi skok hvatao nevidljive kutove na platformama, a ako bi ga zgrabio dok je bio ispod njega, ako ne ideš direktno sa strane ili dolje prvi (loše) zaglavio bi dok ne budeš imao sreće i tobu se ne bi promijenio
Ovo je lijepa igra. Kao moba igrač, prilično ću vam pomoći u reflexxu, a kao normalnoj osobi ovo je lijepo proći vrijeme
Ninja Tobu Ação psho
Jedna od najzanimljivijih, najzabavnijih i dobro napravljenih igara koje sam igrao godinama... Apsolutno 100% vrijedna igranja
Ninja Tobu Δράση jnr
Loše kontrole ....i potrebno je ažuriranje njegove grafike ...što uzrokuje kašnjenje pri prevlačenju! Dobra igrica.!
Mislim da bih trebao biti plaćen kao tester igara.
ne mogu igrati
Sjajna igra. Definitivno bi bilo ugodnije da nema reklama, a postoji nekoliko misija koje je stvarno teško završiti pa budite spremni ako želite igrati ovog vama dugo vremena
Sjećam se vremena kada ste svake druge minute mogli igrati igru bez reklama od 30 sekundi. Radije bih platio 5 dolara za dobru igru bez dodataka. Najgore je što ova igra nije loša. Izbrisano nakon prvog dodavanja.
Bike Stunt 3d: juegos de motos Simulación vlge
Vau, uopće nema oglasa. I hvala na sjajnoj igri.
Glupa, igra i aspekt su dobri ali bi se moglo dodatno poboljšati, problem su skakanje i linije
Super, daje vam puno Xp-a, stvarno jednostavna i super jednostavna igra i stvarno prihvaćanje da bi bilo bolje da dobijete više novčića 😎😀😁
Igra je zabavna i zarazna, ali kontrole su toliko nespretne da bjesni. Ostarit ću ga tako da moja strelica za kretanje bude usmjerena prema gore i da me lansira dolje maksimalnom brzinom. Ili se ponekad jednostavno uopće ne registrira kako treba i zamahne ulijevo ludom brzinom dok ga ja pokušavam baciti udesno. Da su kontrole pouzdane ova igra bi bila sjajna. Za sada je nekako ok
Dobar provod u dodavanju utakmica
Popo
Preuzmite Ninja tobu 1.6.2 MOD APK Neograničeno puno novca za Android mobilne telefone, pametne telefone. Tableti i drugi uređaji.
Cool igra u kojoj se penjete na beskrajni toranj sa svojim izborom nindže. Trebat će mjesec dana ili manje da nabavite skupog nindžu ako se želite za njega samljeti.
Zabavno je proći kroz stazu! Također je super kako vas likovi i stvari koje možete kupiti u trgovini stvarno motiviraju da nastavite igrati igru
To discover more about the team behind Ninja Tobu head on over to our CerebralFix page and check out all the latest updates, including this week's employee
Sve je dobro osim troškova predmeta s novčićima, tako je glupo. Trebalo bi biti lakše brzo dobiti novčiće.
U redu je, ali potrebna je vječnost da se dobije dovoljno novčića za bilo što
اللعبة جيدة وممتعة وبصراحة ينبغي أن تصنف ك لعبة أرآكيد, ولكن السلبي باللعبة هو دقة وتصميم القائمة الرئيسية ف دقتها السيئة لا تناسب لعبة جيدة كهذه, وأيضا يا حبذا الأبتكار وتطوير أطوار جديدة داخل اللعبة لأن بالنهاية سيكون الملل نتيجة التكرار بهذا الطور هو مصير أي مستهلك للعبة .
Vrlo dobra igra, preporučam ako vam je dosadno
5 zvjezdica, igra je dobra i stvara ovisnost, međutim hitbox je nekako zbrkan, i molim vas da malo smanjite snajperski cilj.
Ova igra je vatra, igra je zabavna i izazovi su strašni, izazov je i odličan način za zabavu
jako loše
Zanimljiva igra upravljanja gestama. Ipak nije velika dubina
Vi, dečki, razumijete što poštovanje prema vašim korisnicima čini za vas, dajete im mogućnost da napreduju, to nije samo gledanje oglasa nakon svake razine, već vam također daje izbor i nije plaća za pobjedu. 10/10
Zaglavljen na razini 10 u izazovu uopće ne reagira na dodir !!! Mislio sam da je to samo to, ali odatle je počeo ne reagirati ni na druge razine kao što je brate..gubljenje vremena i podataka se ne preporučuje..ne
Bilo je nevjerojatno... dok sav moj napredak magično nije nestao... pomoć?
Dobro za brzu igru, igranje je pomalo dosadno u nekom trenutku, ali vam daje barem nekoliko sati prije tog trenutka. Ponekad lako, ponekad teško... u nekoliko riječi, vrijedno truda.
Odličan je prolaznik vremena, prilagodba čini da moj lik izgleda bolesno! Raznolikost sposobnosti i skinova ono je što igru čini ugodnom, izazovi su malo teški, ali nagrada je potpuno vrijedna toga! (isprobajte)
Idk o drugim ljudima, svidjelo mi se, igrao sam sve razine, dobio sam sve besplatne stavke, i stvarno sam se zabavio, hvala napravi još ovakvih igara, molim
Cool kontrole igre su stvarno frustrirajuće i zbunjujuće i toliko sam bjesnio da sam ugrizao ny telefon zahvaljujući moje stakleno kućište ima okus kao m&m
Iskreno, ovdje postoji potencijal, ali kontrole i hitboxovi su strašni.
Ne mogu dijeliti s prijateljima gluposti
To je sranje, glicthy je i ruši moj telefon ne reproduciraj osim ako ne želiš telefon
निंजा टोबू कार्रवाई kjzf
Osobno ne preporučam ovu igru. Ima pristojnu grafiku, ali razinu 15 je potrebno nerfirati. Ako uživate u igricama s beskonačnim prelaskom prsta po ekranu, možda ćete uživati u ovoj igri. Ali opet, osobno, ne preporučam.
Dobra igra, ali ideš mimo šiljaka na bilo koji način da umreš ciljajući nije točan samo glupe pogreške i treba puno rada prestani ažurirati dok ne popraviš
Sjajna igra, ali dodajte još postignuća i stvari koje treba učiniti
Toliko je glupo da moram izbrisati igru samo da je igram jednom, a onda je moram izbrisati i ponovo instalirati da bih je igrao.
Lijepa igra, ali dosadna može biti bolja
ova igra je zabavna, ali u isto vrijeme i problematična.. ps molim vas da se ne zaglavite na zidovima
Sviđa mi se, dinamična igra, remek-djelo!
Oglasi