Post by ghorunaportio on Feb 15, 2022 0:39:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dino Tamers - Jurassic Riding MMO ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dino Tamers - Jurassic Riding MMO IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code zwiększa punkty ▞▞▞
▞▞▞ Dino Tamers - Jurassic Riding MMO 2022 version ▞▞▞
Fajna gra, dobra drapieżność, naprawdę lubię w nią grać! ale mam nadzieję, że rzeczy takie jak: 1.przyspieszenie ładowania pvp 2.możemy zmienić postać Wygląd bardziej jak oczy, usta, kształt twarzy itp. 3. Proszę umieścić akcesoria lub skórki dino, które sprawiają, że dino wygląda wyjątkowo. 4. Dodaj znajomego, system czatu, klan i bazę klanów, w której możemy się zebrać. 5.To nie jest konieczne, ale mam nadzieję, że zmieniono model dino zamiast wkładać skrzydła na pióro włożonego dino, ponieważ prawdziwy dino ma dużo pięknych piór.
Nieźle, ale też nie wspaniale. Sterowanie podczas jazdy na dinozaurze jest trochę niezręczne. Grafika jest w porządku, ale jest dość podstawowa. Rozpoczęcie gry było dla mnie trudne i ogólnie trudne do zrobienia. Zdobywanie poziomów i ewoluowanie dinozaurów byłoby zabawne, ale znudziłem się z powodu trudności z progresją.
Gra jest super(sorry ze wczesy napisalem głupie komentarze ale po prostu nie załapało się na tej grze o co chodzi)tylko tylko głupia rzecz-jak evoluowałam bronto na evo2(możliwe zatrzymanie działalności w celu kontynuowania postępowania w celu prowadzenia działalności do evoluovac evo2 które przed chwilą zrobiłam Prosze naprawcie to i zróbcie tak żeby to co już robiło, nie robić jeszcze raz.Bo przez to robić jeszcze raz.Bo przez to robić jeszcze raz.
Załadowanie gry zajmuje lata, napraw to i może wystawię wyższą ocenę.
To dobra gra, ale mam problem, który jest bardzo irytujący, gdy zaczynam grę, to trwa dalej i w końcu pokazuje, że stan sieci dołączył do 100, a następnie blokuje się na wiele godzin, co zdarza się tylko czasami, ale proszę naprawić problem, a także ilość klejnotów do kupienia jajek jest również trochę duża, czy możesz po prostu skrócić tę kwotę, proszę ...
Regulamin biblioteczny - SPPSS
Kiedy stajesz się silny, robi się nudno
Zarejestrowałem się wstępnie na tę grę, ale kiedy ją otrzymałem, ekran stał się czarny w połowie, wyłączył ładowanie i odesłał mnie z powrotem do ekranu głównego tabletów, popraw to, że twoja gra wygląda niesamowicie i naprawdę chcę w nią zagrać.
Gra się nie ładuje . Próbowałam włączyć i kiedy kliknęłam na jeden z trybów, załadowało grę w 84,375% i zatrzymało się. Zresetowałam grę kilka razy i nadal nie podano. Proszę naprawić to! Edytuj: apka jest super Daje 4 gwiazdki ^^
Kto nażeka ten się myli bo to fajna gra, conie
To super gra, ale bardzo trudno jest złapać inne dinozaury.
Kolejna gra zrujnowana przez naprawdę złą aktualizację... Nowy system walki niezrozumiały. Teraz nie mogę nawet pokonać słabych dinozaurów, których pokonałem bardzo łatwo przed aktualizacją... Menu i przyciski są teraz ukryte za 5 kliknięciami, zamiast być naprawdę dostępne na ekranie, dzięki czemu rozgrywka jest niezgrabna i powolna. Wygląda na to, że żaden z programistów nie gra w tę grę ani jej nie testuje, w przeciwnym razie wiedzieliby, że właśnie sprawili, że gra nie jest możliwa.
A Second Face (Drugie Oblicze) – gra przygodowa autorstwa Jospina Le Woltaire ... A Nymphoid Barbarian in Dinosaur Hell) - amerykański film pełnometrażowy z
Płać za grę w zasadzie, chyba że lubisz kopać godziny bez końca, aby zdobyć zasoby, aby uciec dinozaurom po spędzeniu tak dużo czasu na robieniu kapsułek poskramiających. Liczba potrzebna do wytworzenia pojedynczego przedmiotu jest zdecydowanie za wysoka. A ceny przedmiotów w grze są absurdalne. 50 USD za 1 dino, co może, ale nie musi być tym, czego chcesz hahahaha nie, dziękuję
Daję 3 gwiazdki. Wszystko szło dobrze, byłem w rozdziale 1, ale potem zadanie o nazwie „Ewolucja ankylozaura do evo 2” Ale już ewoluowałem mojego ankylozaura do evo 2, więc musiałem zdobyć kolejną. Dobra gra
Poskramiacz Dyno jest tak niesamowitą grą, że nie mogę się doczekać, aż dostanę mojego pierwszego dinozaura z drzewa ewolucyjnego, ale i tak wracam do polubienia poskramiacza Dyno. Proszę teraz
Dino Tamers - Jurassic Riding MMO Äventyr bxo
Ta gra jest szczegółowa i świetna! Ale byłoby wspaniale, gdyby można było kupić kabinę za 100 monet. Ale do tej pory myślę, że można oswoić mozazaurów, a dinozaury mogą pochodzić z długopisów i siodeł. Ta gra jest najlepsza! Dodaj także poskramiacze dla evo 1,2 i 3 oswajania mozazaurów
Kontroluj małą sztuczkę, gdy jeździsz, gdy musisz dużo uprawiać, aby zdobyć zasoby. szlifowanie jest w porządku, ale potrzebna jest lepsza kontrola nad wierzchowcem ..wystąpił błąd, który pojawił się podczas bitwy w jednej z misji questowych. Moja kontrola walki z dinozaurami nie działała ani nie odpowiadała .. napraw problem z błędem. jakiś obszar wydaje się, że możemy rzucić, ale nie możemy lubić między drzewami lub skakać z małego urwiska. zablokować nam drogę, ale mały lub mały krzak możemy po prostu zejść.
Uwielbiam tę grę i jej grafikę, ale chciałbym, żebyś mógł przejść do trybu offline zamiast być online ze wszystkimi innymi
Dust Settle 3D - Galaxy Attack آرکیڈ ivjh
kiedy otworzyłem grę, wszystko było w porządku, ale potem ten pakiet pojawił się na moim ekranie i nie chodziło o nagrywanie na X, ale nie działała gra na śmieci !!😠😠😠😠😠😠
Postęp jest zbyt wolny. Gra ma potencjał, ale zbieranie składników potrzebnych do postępu nie wystarczy, przez co postęp jest zbyt wolny.
Cóż, szło świetnie, dopóki nie dotarłem do głównego laboratorium, w samouczku... Pięciosekundowa pętla ptaka wraz z tym, że po zabiciu przeciwnika treningowego nie mam dość mięsa ani klejnotów, aby dostać się do wymaganego poziom dziesiąty! I nie mogę opuścić terenu, dopóki samouczek się nie skończy! Nie do zagrania, dosłownie!
Oceniam tę grę na 5 gwiazdek z kilku dobrych powodów, ale na początku gry dostajesz tylko Ankylosaurusa, a T Rexa nigdzie nie widać (chyba na początek) i chcę mieć T Rexa na początku gry do zrobienia gracze cieszą się i oswajają więcej silniejszych dinozaurów
Dino Tamers - Jurassic Riding MMO Aventure baph
bardzo dobra gra, ale tylko jeden problem: gra nie uruchamia się za pierwszym razem, ponieważ w grze występuje problem z siecią
Jest tak szczęśliwy, że mogę grać i lubię tę grę, ale jeśli jeździsz na dinozaurach, tak trudno jest ją kontrolować ... nie mogę się ruszyć idealnie, przepraszam, jeśli mam złe opcje
Gra fajna polecam bardzo ale żeby mieć dobre wyposażenie, aby trzeba grać gry ale gierka fajna
Więc lubię tę grę, ale jest wiele błędów i myślę, że po prostu tak ją zostawiasz, ale jeśli chcesz, aby ludzie pobierali ją bardziej i bardziej lubili, musisz naprawić błędy
Mój syn wydał na rex 54 dolary, a potem sprzedał go 5 minut później, czy jest jakiś sposób na sprzedanie dinozaura, to dość śmieszne, że jest to nawet możliwe, jeśli kupisz dinozaura, na który nie pozwoliłem w pierwszej kolejności, zawsze powinieneś mieć ten dinozaur, czy mi czegoś brakuje, proszę pomóż 54 $ to dużo
Dino Tamers for Android - APK Download
Pasek ładowania zatrzymał się na 84%
ta gra jest ekstra fajna mega
Ok, nie jestem tutaj, aby oceniać cokolwiek, chociaż jest to świetna i najlepsza gra o dinozaurach, w jaką kiedykolwiek grałem, jest usterka, którą właśnie znalazłem w pvp. W usterce, kiedy otworzyłem skrzynię PvP, dostałem wiele przedmiotów i dinozaurów, w tym 5 spinów, 21 anky, 2 triceritopów i 15 stego, wiedźmy, byłem zaskoczony, bo myślę, że to była także wigilia... wczesny prezent świąteczny czy po prostu szczęście?
Najlepsza gra w historii! Lubię jeździć na moich dinozaurach, odkrywać nowe krajobrazy i znajdować nowe, równie piękne, nowe dinozaury.
Hit box jest śmieszny bez względu na to, gdzie jesteś, dino może się huśtać i jego natychmiastowa śmierć. Albo zmniejsz hitbox, albo pozwól zebrać się z naszego pudełka do montażu, także daj naszym dinozaurom możliwość atakowania, jeśli dinozaur stanie się agresywny w stosunku do nas
Nie, tak nie będę grał, czekałem godzinę na grę, ale wszystko się ładuje, nie marnuj czasu na pobranie, bo trzeba pobrać milion mb, a milion mb trzeba milion godzin
Gita